یکشنبه 15 تیر 1399
EN
تاریخ 1397/12/22     تعداد دفعات مشاهده 208 بار     ساعت 15:11:28     گروه خبری اورژانس

عصر امروز به مناسبت پایان امداد زمستانی و نزدیک شدن به طرح سلامت نوروزی سال 98 اورژانس 115، آمادگی خود را با انجام رژه خودرویی نشان داد.

اورژانس گیلان آماده طرح سلامت نوروزی شد

به گزارش روابط عمومی اورژانس استان گیلان، عصر امروز به مناسبت پایان امداد زمستانی و نزدیک شدن به طرح سلامت نوروزی سال 98 ، اورژانس گیلان آمادگی خود را با انجام رژه خودرویی نشان داد.

در این مراسم که با حضور ریاست مرکز اورژانس گیلان، معاونت درمان دانشگاه، مدیریت حراست دانشگاه, رئیس کارگروه های حوادث غیر مترقبه استانداری، ارگان های همکار (هلال احمر-آتش نشانی-فرماندهی انتظامی شهرستان رشت، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای-راهور-پلیس راه) مسئولین ستادی و مناطق فوریتهای پزشکی، و جمعی از پرسنل اورژانسحضور داشتند.

. دکتر اسدی در خلال این رژه در ارتباط با تعداد پایگاههای استان گفت: امروز به لطف پروردگار اورژانس گیلان مجهز به 62 پایگاه فعال ثابت و سیار و 120دستگاه خودرو با تجهیزات مناسب جهت مراقبت از مصدومین و بیماران حین انتقال،یک دستگاه اتوبوس آمبولانس  و دو دستگاه موتور لانس و 450 پرسنل فوریتهای پزشکی می باشد.

ایشان در ارتباط با طرح امداد نوروزی گفت: طرح  امداد نوروزی بر اساس دستورالعمل صادره از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی راس ساعت  8 صبح  روز شنبه  مورخ 25اسفند ماه لغایت 17 فروردین ادامه خواهد داشت.هدف از این طرح ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به مسافرین و گردشگرانی است که استان گیلان را جهت مسافرت خود انتخاب نموده اند .

وی در ادامه گفت: در این طرح علاوه بر 62 پایگاه ثابت و سیار که بصورت 24 ساعته فعال هستند، 30 کمپ سلامت نوروزی نیز در این ایام فعال می شوند.  این کمپ ها بصورت ایستگاه سلامت به مناسبت نوروز در ورودی شهر رشت به همراه 2دستگاه آمبولانس و 1 دستگاه اتوبوس آمبولانس و 1 کانکس امدادی به همراه کادر فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی حضور فعال خواهد داشت.

در خاتمه دکتر پیمان اسدی ریس مرکز اورژانس گیلان  از خداوند متعال برای همکاران گرامی،آرزوی توفیق روز افزون در  امر خدمت رسانی به مردم شریف ایران را خواستار شد

در رژه خودرویی 6دستگاه آمبولانس، 1دستگاه اتوبوس آمبولانس،2 دستگاه موتور لانس و بیش از 30 پرسنل فوریتهای پزشکی حضور داشتند.

قبل از رژه خودرویی دکتر نورصالحی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی به همراه هیات همراه از واحد های ستادی، دیسپچ مرکزی، واحد MCMC و EOC مرکز اورژانس در  مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی گیلان بازدید کردند و شاهد زحمات پرسنل فوریتهای پزشکی از نزدیک بودند.