چهارشنبه 3 بهمن 1397
تاریخ 1397/10/21         ساعت 10:22:54     گروه خبري اخبار و تازه های معاونت اجتماعی

دکتر علی داودی -معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان- سالروز تولد حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

💠 پیام تبریک معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت فرارسیدن سالروز تولد حضرت زینب (س) و روز پرستار:

🔹 مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

حرفه پرستاری ترکیبی عجیب از یک سو ترکیبی است از رحمت و عطوفت و مهربانی و از سوی دیگر دانش و معرفت و تجربه و مهارت.

پرستاری یک وظیفه سنگین و ارزشمند است که به عنوان رکن مهم عرصه بهداشت و درمان محسوب می شود. پرستاران با وجود سختی ها و مشقت ها با صبوری و فداکاری و با روح بلند و آسمانی خود به ارائه خدمات زینب گونه به بیماران می پردازند. به درستی که پرستاری بالی است برای پرواز در آسمان رضایت خداوند متعال.

روز میلاد بانوی بزرگ اسلام حضرت زینب ، روز افتخار انسان به انسانیت و روز سفیدپوشان آسمانی را به کلیه همکاران سختکوش بهداشت و درمان به ویژه پرستاران پرتلاش تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیق روازفزون ایشان را از درگاه باری تعالی مسألت دارم.

دکتر علی داودی کیاکلایه

معاون اجتماعی دانشگاه