جمعه 4 مهر 1399

تاریخ انتشار: 1399/06/18     تعداد دفعات مشاهده 29 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار مرکز مطالعات

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دوره الکترونیکی آموزش بالینی با تاکید بر آموزش در بخش های بستری ویژه اساتید بالینی برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه ؛ مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با همکاری مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،  دوره الکترونیکی آموزش بالینی با تاکید بر آموزش در بخش های بستری  ویژه  اساتید بالینی را به صورت یک دوره مجازی برگزار می نماید  . علاقمندان جهت ثبت نام در دوره و دریافت گواهی به سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به آدرس (el.mui.ac.ir ) مراجعه نمایند . قابل ذکر است ثبت‌نام در این دوره مستلزم پرداخت شهریه به مبلغ IRT 50000 است.

دریافت پوستر

آمار مراجعات