یکشنبه 11 خرداد 1399

تاریخ انتشار: 1399/02/29     تعداد دفعات مشاهده 36 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ، سمپوزیوم بین المللی "Symposium Webinar on Internationalization of Higher Education (IHE) during Coronavirus Crisis" را به صورت وبیناری برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی  معاونت اموزشی دانشگاه؛ معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد، سمپوزیوم بین المللی "Symposium Webinar on Internationalization of Higher Education (IHE) during Coronavirus Crisis" را به صورت وبیناری ، از تاریخ 29 لغایت 31 اردیبهشت ماه جاری از ساعت 16:30 الی 19:30 با محوریت بین المللی سازی آموزش عالی در بحران کرونا، در سه پنل، به زبان انگلیسی و با حضور بیش از 25 سخنران صاحب نام در سطح ملی و بین الملل برگزار نماید. لازم به ذکر است، این سمینار رایگان و جهت شرکت ثبت نام الزامی می باشد. علاقمندان می توانند  جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایند . لطفاً برای دریافت پوستر سمپوزیوم اینجا کلیک نمایید.

www.ihescovid19webinar.com

آمار مراجعات