یکشنبه 11 خرداد 1399

تاریخ انتشار: 1399/02/29     تعداد دفعات مشاهده 37 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

اولین نشست وبیناری کمیته مشورتی علمی مبارزه با بیماریهای عفونی کووید -19 دانشگاه های کلان منطقه یک آمایشی در روز دوشنبه مورخ 29 اردیبهشت ماه سالجاری تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه؛ جلسه وبیناری کمیته مشورتی علمی مبارزه با بیماریهای عفونی کووید -19 در کلان منطقه یک آمایشی راس ساعت  9 الی 10:30 روز دوشنبه مورخ 29 اردیبهشت ماه سالجاری با حضور اعضای این کمیته تشکیل گردید. طی این نشست، در خصوص صدور ابلاغ اعضای کمیته مشورتی علمی مبارزه با بیماریهای عفونی کووید 19  منطقه تصمیم گیری شد. همچنین مقرر گردید هر کدام از دانشگاه های کلان منطقه، یک نفر نماینده به دبیرخانه مربوطه معرفی نمایند که با توجه به نظر حاضرین جلسه ، جناب آقای  دکتر توفیق یعقوبی عضو هیئت علمی و متخصص  عفونی دانشگاه، به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی گیلان انتخاب و معرفی شدند.

تصاویر مرتبط

آمار مراجعات