یکشنبه 11 خرداد 1399

تاریخ انتشار: 1399/02/24     تعداد دفعات مشاهده 117 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

جلسه هیات اجرایی جذب با رویکرد بررسی پرونده های تبدیل وضعیت و تمد ید تعهدات اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با رویکرد بررسی پرونده های تبدیل وضعیت و تمدید تعهدات اعضای هیات علمی با حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیات اجرایی جذب، روز چهارشنبه بیست و چهارم اردیبهشت  در سالن اجلاس دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه تعداد 31  پرونده تمدید تعهدات وتبدیل وضعیت اعضای هیات علمی مورد بررسی قرار گرفت . اعضای هیات اجرایی جذب به بحث و تبادل نظر وتصمیم گیری در خصوص پرونده های مطروحه پرداختند.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   12  دیروز:   192  کل مراجعات:   483555