دوشنبه 1 مهر 1398
تاریخ 1398/05/20     تعداد دفعات مشاهده 488 بار     ساعت 13:37:10     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

مراسم تقدیر از دکتر حسین همتی معاون آموزشی سابق و معارفه دکتر بهرام نادری نبی، سرپرست جدید معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ صبح امروز یکشنبه بیستم مرداد ماه- مراسم تکریم دکتر حسین همتی- معاون آموزشی سابق دانشگاه و معارفه دکتر بهرام نادری نبی- معاون آموزشی جدید دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور دکتر ارسلان سالاری - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونین و روسای دانشکده ها ، جمعی از مدیران و کارکنان ستادی در سالن معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

دکتر ارسلان سالاری – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز، در آیین تکریم و معارفه معاونان آموزشی دانشگاه، با بیان این مطلب که حوزه آموزش خروجی محوری دانشگاه است، اظهار داشت : اگر آموزش بهبود یابد، بی شک بهداشت و درمان نیز بهبود خواهد یافت .
وی در ادامه با اشاره به اینکه حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی گیلان  طی سال های گذشته مورد غفلت قرار گرفته است، این مهم را از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد.
دکتر سالاری از حضور روسای دانشکده های تابعه دانشگاه در جلسات ماهانه  شورای سیاست گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و گفت : با توجه به شرایط  اقتصادی پیش رو در دانشگاه، بحث نظارت مورد اغفال قرار گرفته و در این خصوص همفکری و هم اندیشی همه مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان بسیار لازم است.
وی در ادامه ضمن تقدیر از زحمات دکتر حسین همتی – معاون سابق معاونت آموزشی و پرسنل معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ابراز امیدواری کرد: با استفاده از هم فکری و تجارب اساتید و دلسوزان مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیش از پیش پیشبرد اهداف دانشگاه را شاهد باشیم .
 در ادامه دکتر حسین همتی- معاون آموزشی سابق دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با اشاره به اهمیت مقوله آموزش، اظهار داشت : هر چه برای آموزش و تربیت نیروی انسانی هزینه شود به طبع، کیفیت خدمات در آن سازمان و ارایه آن خدمات به گیرندگان خدمت و  مردم نیز افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: نگاه به بحث آموزش و توجه به ابعاد آموزش، موجب شد معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در طی دو سال اخیر، علاوه بر توسعه دیدگاه، آموخته ها را نیز بکار گیرد.
 دکتر همتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان را از حیث تخصص و نیروی انسانی فرهیخته، جزو دانشگاه های بی نظیر در کشور خواند و تصریح کرد: اما برای اینکه از نیروی انسانی فرهیخته بهره مند شویم، باید زیر ساخت ها را تقویت کرد.
وی در ادامه ضمن تقدیر از زحمات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان گزارشی از عملکرد معاونت آموزشی دانشگاه را ارایه داد.
 در ادامه دکتر بهرام نادری نبی- معاون جدید آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با بیان این که معیار ارزیابی، رضایتمندی افرادی است که با ما سرو کار دارند، بحث استاندارد سازی را نیز از مباحث مهم عنوان کرد و گفت: در این خصوص باید نسبت به کشور و نسبت به دنیا، خود را ارزیابی کنیم.
وی در ادامه با اشاره به شرایط پیش رو در کشور، تلاش بیش از پیش  همه را به منظور ارایه بهترین عملکرد، در مقایسه با گذشته و دیگر دانشگاه های کشور خواستارشد.

در پایان این مراسم ازسوی سرپرست دانشگاه لوح سپاس به دکتر حسین همتی  – معاون  سابق معاونت آموزشی دانشگاه و حکم انتصاب به دکتر بهرام نادری نبی – سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اهدا شد.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   0  دیروز:   413  کل مراجعات:   437816