چهارشنبه 14 خرداد 1399
EN
تاریخ 1398/07/29     تعداد دفعات مشاهده 83 بار     ساعت 11:37:05     گروه خبری اخبار مرکز مطالعات

جلسه مشترک مسئولین و کارشناسان بسته آینده نگاری و ظرفیت سازی برای کسب مرجعیت علمی در علوم پزشکی راس ساعت 9 الی 10 صبح روز دوشنبه مورخ 29 مهر98 به صورت وبیناری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ جلسه  مشترک مسئولین و کارشناسان بسته آینده نگاری و ظرفیت سازی برای کسب مرجعیت علمی با حضور مسئول بسته تحول در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راس ساعت 9 الی 10 صبح روز دوشنبه مورخ 29 مهر 98 به صورت وبیناری برگزارگردید. دکتر دادگران مسئول بسته آینده نگاری و ظرفیت سازی برای مرجعیت علمی در کلان منطقه 1 به شفاف سازی در خصوص  مرجعیت و سرآمدی طبق گزارش مرکز تحقیقات راهبردی پرداختند و گزارش نهایی پروژه مرجعیت گیلان را ارائه نمودند، سپس مسئولین بسته مرجعیت در هر یک دانشگاه های کلان منطقه یک به  بحث و تبادل نظر پیرامون برنامه ریزی و اجرای گام های مرجعیت علمی پرداختند.