سه شنبه 19 آذر 1398
EN
تاریخ 1398/07/24     تعداد دفعات مشاهده 243 بار     ساعت 09:44:29     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

جلسه مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه با دانشجویان شرکت کننده در یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛جلسه ای با حضور مدیر و معاون مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه و دانشجویان منتخب شرکت کننده درمرحله دوم آزمون های انفرادی و گروهی یازدهمین المپیاد علمی روز دوشنبه مورخ بیست و دوم مهر ماه سال جاری از ساعت 15 لغایت 18 در سالن کارگاههای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد .

در این جلسه دانشجویان در ارتباط با نقاط قوت و ضعف برگزاری یازدهمین المپیاد علمی در دانشگاه به بحث پرداختند ، همچنین در راستای برگزاری بهتر و موثرتر دوازدهمین المپیاد علمی نیز نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.