چهارشنبه 22 آبان 1398
EN
تاریخ 1398/07/21     تعداد دفعات مشاهده 150 بار     ساعت 13:12:16     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

برگزاری جشنواره یک روزه " اشتراک گذاری تجربه های ارزشمند (اتا) دانشجویان علوم پزشکی در تحقق پاسخگویی اجتماعی"در تهران برگزار می شود .

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛جشنواره یک روزه تحت عنوان " اشتراک گذاری تجربه های ارزشمند (اتا) دانشجویان علوم پزشکی در تحقق پاسخگویی اجتماعی" روز پنج شنبه هشتم اسفند ماه سالجاری در تهران برگزار می شود در این جشنواره فعالیت های منتخب دانشجویان در قالب سخنرانی های ده دقیقه ای ارائه خواهد شد.محورهای همایش شامل:

ارتقای سلامت(health promotion)

عدالتequity))

توجه به مفهوم سلامت و محیط(health& environment)

سلامت یکپارچه(one health)

توانمند سازی جامعه(community empowerment)

ترجمان دانش به زبان مردم(knowledge translation)

دانشگاه بدون مرز( board less university)

مشارکت در برنامه های کاهش آسیب(harm reduction)

کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در جشنوراه مذکور یک فایل صوتی/تصویری 3 تا 5 دقیقه ای، خدمتی که انجام داده اند را از طریق لینک زیر به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ارائه نمایند.

هر کلان منطقه حدکثر 10 تجربه از بهترین خدماتی را که دانشجویان انجام داده اند شناسایی و به دبیرخانه جشنوراه در دانشگاه علوم پزشکی ایران ارسال می نمایند

جدول زمان بندی و پروتکل دقیق تر مراحل مختلف متعاقبا از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام می گردد

مهلت ارسال فایل : پایان آبان 98