دوشنبه 1 بهمن 1397
EN
تاریخ 1397/10/01     تعداد دفعات مشاهده 249 بار     ساعت 12:32:14     گروه خبري اخبار معاونت آموزشی

کارگاه دانش پژوهی آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی توسط مرکز مطالعات وتوسعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان درسالن کارگاه دانشکده پرستاری ومامایی شهید بهشتی رشت برگزارشد .

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان : کارگاه دانش پژوهی آموزشی با سخنرانی آقای دکتر سلیمان احمدی دانشیار داشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جهت اعضای هیئت علمی دانشگاه روز پنج شنبه مورخ بیست ونهم آذر ماه سال جاری ازساعت 8 لغایت 13 درسالن کارگاه دانشکده پرستاری ومامایی شهید بهشتی برگزار شد.

در این جلسه مباحثی از قبیل مبانی وانواع دانش پژوهی آموزشی، نحوه نگارش وارزیابی فرایندهای دانش پژوهی آموزشی ارائه شد وشرکت کنندگان در کارگروهی به بحث وتبادل نظر پرداختند.