دوشنبه 1 بهمن 1397
EN
تاریخ 1397/09/14     تعداد دفعات مشاهده 21 بار     ساعت 14:00:43     گروه خبري اخبار مرکز مطالعات

جلسه حضوری دومین دوره مشترک یک ماهه فلوشیپ آشنایی با یادگیری الکترونیکی دانشگاه در سطح کلان منطقه یک روز چهارشنبه 14 آذر 97 در سالن کارگاه معاونت آموزشی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه: دومین دوره مشترک یک ماهه فلوشیپ آشنایی با یادگیری الکترونیکی دانشگاه به صورت وبینار در سطح کلان منطقه یک روز چهارشنبه مورخ 14 آذر 97 با حضورمدیر مرکز مطالعات واعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و شرکت مجازی اعضای هیئت علمی دانشگاه های گلستان،بابل،شاهرود وشیراز در سالن کارگاه معاونت آموزشی برگزارشد.در این جلسه مباحثی از قبیل ضرورت یادگیری الکترونیکی،برنامه های جاری و آینده دانشگاه های علوم پزشکی شیراز وگیلان در زمینه یادگیری الکترونیک ،اهداف وبرنامه فلوشیب یادگیری الکترونیکی وملزومات شرکت در دوره ارائه شد.