سه شنبه 19 آذر 1398
EN
تاریخ 1397/11/30     تعداد دفعات مشاهده 68 بار     ساعت 11:13:45     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

جلسه وبیناری کشوری حیطه مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در تاریخ هشتم اسفندماه سالجاری برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ جلسه وبیناری کشوری پذیرفته شدگان آزمون غربالگری درون دانشگاهی یازدهمین المپیاد علمی حیطه مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در تاریخ هشتم اسفندماه سالجاری برگزار می گردد.

متقاضیان جهت شرکت در جلسه و انجام هماهنگی های لازم به منظور برقراری ارتباط با دانشگاه برگزار کننده جلسه مذکور حداکثر تا تاریخ پنجم اسفند ماه سال جاری، مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی را به شماره 33328845 داخلی 310 مطلع نمایند.

متقاضیان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به فایل ضمیمه مراجعه نمایند.