جمعه 1 آذر 1398
تاریخ 1398/06/06     تعداد دفعات مشاهده 29 بار     ساعت 15:02:09     گروه خبری اخبار و تازه های کتابخانه دیجیتال

کارگاه های توانمندسازی هیات علمی و دستیاران پزشکی دانشگاه با حضور دکتر پیام کبیری– رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت (مدرس کارگاه)، برگزار می گردد.

کارگاه  "آشنایی با منابع نوین اطلاعات بالینی و نقش آن ها در تصمیم سازی اثربخش درمانی

ویژه اعضای هیأت علمی بالینی و دستیاران پزشکی دانشگاه

زمان:دوشنبه 11 شهریورماه 1398

ساعت: دو نوبت از ساعت 9 لغایت 11 - از ساعت 11 لغایت 13

مکان: از ساعت 9 لغایت 11 سالن اجتماعات بیمارستان 17 شهریور و  از ساعت 11 لغایت 13 در سالن اجتماعات بیمارستان پورسینا رشت

کارگاه:     "انتخاب مجله معتبر برای انتشار مقاله"

ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه

زمانروز سه شنبه 12 شهریورماه

ساعت: 10 لغایت 13

مکان: سالن مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه واقع در مجتمع فناوری‌های پیشرفته پزشکی (زیرکوچه)

کارگاه "چگونه یک مقاله مرور نظام مند بخوانیم"

ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه،

زمان: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 13 و 14 شهریورماه 98

ساعت: 8:30 لغایت 13:30

مکان: سالن مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه واقع در مجتمع فناوری‌های پیشرفته پزشکی (زیرکوچه)

پوستر

ثبت نام آنلاین:

علاقه مندان جهت ثبت نام در کارگاه می توانند به آدرس: http://www.gums.ac.ir/research/module/eForms/eFormView/page-8307/index.aspx?frmId=122&ft=0 مراجعه نمایند.