چهارشنبه 14 خرداد 1399
تاریخ 1399/01/23     تعداد دفعات مشاهده 138 بار     ساعت 09:02:55     گروه خبری دانشکده دندانپزشکی - عمومی

هیات رئیسه دانشکده دندانپزشکی طی پیامی، فرا رسیدن بیست و سوم فروردین ،روز دندانپزشک را تبریک گفت.

هیات رئیسه دانشکده دندانپزشکی طی پیامی، فرا رسیدن بیست و سوم فروردین ،روز دندانپزشک را  تبریک گفتمتن پیام به شرح زیر است :

بسمه تعالی

دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.
 بیست و سه فروردین ماه روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی به ویژه اساتید، اعضای محترم هیات علمی،دندانپزشکان،دانشجویان وکارمندان عزیز دانشگاه علوم پزشکی گیلان علی الخصوص دانشکده دندانپزشکی رشت تبریک و تهنیت عرض کرده از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزونتان را مسئلت می نماییم.

هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی

بر اساس مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۳۶۲ روز ۲۳ فروردین روز دندانپزشک و هفته آخر فروردین ماه هفته دندانپزشکی نامگذاری شد.