چهارشنبه 26 دی 1397
تاریخ 1396/06/25     تعداد دفعات مشاهده 334 بار     ساعت 20:17:28     گروه خبري اخبار کلینیک دندانپزشکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به طور سرزده از کلینیک ویژه تخصصی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بازدید کرد و چگونگی ارایه خدمات درمانی و عملکرد این مرکز را مورد بررسی قرار داد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان : دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک –رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه دکتر حسین همتی -معاون آموزشی دانشگاه ، ظهر امروز (شنبه) از کلینیک ویژه تخصصی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی رشت به طور سرزده بازدید به عمل آورد و چگونگی ارائه خدمات درمانی و عملکرد این مرکز را بررسی کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جریان این بازدید با ابراز رضایت از روند پیشرفت فعالیت این کلینیک از زحمات و تلاش یزدان سپرده سیدانی- سرپرست کلینیک ویژه تخصصی دندانپزشکی رشت قدردانی کرد و گفت: ارتقا عملکرد این کلینیک از یک شیفت به سه شیفت باعث شد که خدمت رسانی از ۷۰۰ بیمار به ۴۵۰۰ بیمار در ماه افزایش یابد و این بهترین دستاورد در راستای ارائه خدمات بیشتر به همشهریان گیلانی می باشد.
وی در ادامه افزود: بهترین راه بازدهی بیشتر و ارائه خدمات بهتر به همشهریان، استقلال کامل این مرکز میباشد که جز برنامه های آتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک در پایان این بازدید نوید راه اندازی شبانه روزی کلینیک تخصصی دندانپزشکی رشت را از اول مهر ماه سال جاری داد.
گفتنی است کلینیک ویژه تخصصی دندانپزشکی رشت (واقع در رشت، خیابان امام خمینی ، روبروی هتل پردیس) با کادری مجرب و متخصص در همه رشته های تخصصی از جمله جراحی ،ارتودنسی ،جراحی لثه ،ترمیمی ،عصب کشی ، اطفال و ...همه روزه بجز پنج شنبه و جمعه در سه شیفت از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب به بیماران خدمات دندانپزشکی ارائه می نماید.