دوشنبه 1 بهمن 1397
تاریخ 1396/05/30     تعداد دفعات مشاهده 619 بار     ساعت 08:06:10     گروه خبري اخبار کلینیک دندانپزشکی

یزدان سپرده -سرپرست جدید کلینیک ویژه دندانپزشکی با حضور رئیس دانشکده دندانپزشکی - دکتر حمیدرضا ذاکر جعفری با اساتید فول تایم شاغل در کلینیک ویژه و کارکنان کلینیک ویژه در دانشکده دندانپزشکی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان : سرپرست جدید کلینیک ویژه دندانپزشکی با حضور رئیس دانشکده دندانپزشکی - دکتر حمیدرضا ذاکر جعفری با اساتید فول تایم شاغل در کلینیک ویژه و کارکنان کلینیک ویژه درسالن همایش زنده یاد دکتر جلیل خادمی دانشکده دندانپزشکی دیدار کرد.
دکتر حمیدرضا ذاکر جعفری در ابتدای جلسه ضمن معرفی و بیان سوابق سرپرست جدید کلینیک ویژه دندانپزشکی ابراز امیدواری کردکه با حضور ایشان بهمراه ارتقاهمه جانبه کلینیک شاهد ارائه بیشترخدمات تخصصی دندانپزشکی به مراجعه کنندگان باشیم.
یزدان سپرده نیز با استماع مسایل و مشکلات کلینیک از طرف اساتید و کارکنان خاطر نشان کرد جهت براورده شدن خواسته های حضار و نیز خدمت تخصصی بیشتر به مردم عزیز گیلان تلاش خواهد نمود.