چهارشنبه 26 دی 1397
تاریخ 1396/05/22     تعداد دفعات مشاهده 2647 بار     ساعت 13:26:23     گروه خبري اخبار کلینیک دندانپزشکی

یزدان سپرده سیدانی _سرپرست کلینیک تخصصی دندانپزشکی رشت از شبانه روزی شدن این کلینیک خبرداد
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ یزدان سپرده سیدانی – سرپرست کلینیک تخصصی دندانپزشکی در گفتگو با واحد روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت :کلینیک تخصصی دندانپزشکی رشت با کادری مجرب و متخصص در همه رشته های تخصصی از جمله جراحی ،ارتودنسی ،جراحی لثه ،ترمیمی ،عصب کشی ، اطفال و ...همه روزه بجز پنج شنبه و جمعه در سه شیفت از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب به بیماران خدمات دندانپزشکی ارائه می نماید.
وی در ادامه افزود :۳۸ پزشک متخصص دندانپزشکی که همگی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستند در این کلینیک فعالیت میکنند.
همچنین با تاکید بر اینکه هدف ما ارائه خدمات بهتر به همشهریان گیلانی می باشد گفت: در نظر داریم با یاری خداوند متعال در آینده ای نزدیک نسبت به شبانه روزی کردن کلینیک ویژه تخصصی دندانپزشکی اقدام نمائیم .