یکشنبه 30 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/09     تعداد دفعات مشاهده 157 بار     ساعت 19:18:25     گروه خبري دانشکده دندانپزشکی - فرهنگی

همزمان با سالروز گرامیداشت حماسه 9 دی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در تجمع بزرگ روز بصیرت و میثاق با ولایت در میدان شهدای ذهاب (شهرداری ) رشت حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپرشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ همزمان با سالروز گرامی داشت حماسه 9 دی 88، کارکنان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در تجمع بزرگ روز بصیرت و میثاق با ولایت در میدان شهدای ذهاب (شهرداری )رشت حضور یافتند.

حجه الاسلام عبدالله صداقت منش-نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده دندانپزشکی در خصوص گرامیداشت این روز گفت: نهم دی ماه سالروز یادمان بصیرت و غیرت مردان و زنانی است که به همکان نشان دادند که در سایه ولایت،فریب توطئه های دشمنان داخلی و خارحی را نخواهند خورد و این روز خط بطلانی بر اندیشه های دشمنان انقلاب اسلامی است.

وی در ادامه افزود :امید است با یاری خداوند و در سایه ولایت ،خدمتگزاران خوبی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم .