یکشنبه 30 دی 1397
EN
تاریخ 1397/09/28     تعداد دفعات مشاهده 175 بار     ساعت 13:16:04     گروه خبري دانشکده دندانپزشکی - عمومی

به همت ستاد اقامه نماز دانشکده دندانپرشکی جشن باستانی یلدا با عنوان "یلدای مهدوی " ظهر امروز در نمازخانه دانشکده دندانپزشکی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ؛ به همت ستاد اقامه نماز دانشکده دندانپرشکی جشن باستانی یلدا با عنوان "یلدای مهدوی " ظهر امروز در نمازخانه دانشکده دندانپزشکی با حضور نمازگزاران برگزار شد .

حجه الاسلام عبدالله صداقت منش – نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده در خصوص برگزاری این مراسم گفت : بسیار خشنودم از اینکه در این ایام همه شاد و در کنار هم هستند و چه بهتر که فرصت را مغتنم بشماریم و به یاد امام غایب "مهدی موعود "باشیم و برای فرجش دعا کنیم .

وی در ادامه چند بیتی در مدح امام زمان خواند دعای فرج (الهی عظم البلا)را قرائت کرد و در پایان به همه نماز گزاران یک انار مهدوی داده شد.