یکشنبه 30 دی 1397
EN
تاریخ 1397/09/26     تعداد دفعات مشاهده 269 بار     ساعت 13:32:11     گروه خبري دانشکده دندانپزشکی - عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان : سیدامیرحسین علوی–رئیس شورای شهر رشت به منظور بررسی مسائل و مشکلات دانشکده دندانپزشکی و سایت لاکان ظهر امروز از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدن کرد .
رئیس شورای شهر رشت طی بازدید از سایت دانشکده و همچنین بخش های مختلف درمانی و آموزشی فعالیت ها ، خدمات ، امکانات و مسائل و مشکلات را از نزدیک بررسی کرد.
در این بازدید مسائل و مشکلات مجتمع دانشگاه سایت لاکان از جمله نبود تابلوهای راهنمایی و رانندگی در مسیر دانشکده ، لزوم راه اندازی ایستگاه اتوبوس جهت امور حمل و نقل مراجعین و ... مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت .