یکشنبه 30 دی 1397
EN
تاریخ 1397/09/25     تعداد دفعات مشاهده 118 بار     ساعت 12:43:39     گروه خبري دانشکده دندانپزشکی - عمومی - فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ به همت ستاد اقامه نماز دانشکده دندانپزشکی و در راستای ترویج فرهنگ نمازخوانی از نمازگزار نمونه در این دانشکده تقدیر شد.

حجه الاسلام والمسلمین عبدالله صداقت منش-نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده در این خصوص گفت:خواندن نماز همانطور که از واجبات الهی و وظیفه ای ثابت و معین است،بهترین و پایدارترین راه برای رسیدن به آرامش درونی انسان نیز به شمار میرود و اهمیت دادن به فریضه خاصه نماز جماعت در فضای دانشکده میتواند به ایجاد یک محیط سالم و آرام کمک خوبی باشد.
شایان ذکر است دانشکده دندانپزشکی گیلان در راستای ترویج فرهنگ نمازخوانی یک بند از مصوباتش در ستاد اقامه نماز را تجلیل و تشویق ماهیانه یک نمازگزار از بین کارکنان و دانشجویان اختصاص داده است که امروز بعد از اقامه نماز ظهر و عصر با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان نمازگزار ، کامبیز صداقت از پرسنل این دانشکده بعنوان کارمند الگو در بحث نماز محوری انتخاب و تقدیر شد.