تاریخ 1398/06/25     تعداد دفعات مشاهده 514 بار     ساعت 11:55:59     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به همراه جمعی از مسوولان استان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از بیمارستان شهید بهشتی شهرستان آستارا بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر قاسم جان بابایی- معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سفر به استان گیلان، به همراه جمعی از مسوولان استان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز (دوشنبه)  از بیمارستان شهید بهشتی  شهرستان آستارا بازدید کرد.

دکتر قاسم جان بابایی، ضمن بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان و عیادت از بیماران، نحوه خدمات رسانی در این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید دکتر علی نوبخت- رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر ولی داداشی- نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی، دکتر ارسلان سالاری- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مدیران و مسوولان دانشگاه نیز حضور داشتند./ن- ای