یکشنبه 15 تیر 1399
تاریخ 1399/03/04     تعداد دفعات مشاهده 29 بار     ساعت 16:04:55     گروه خبری اخبار معاونت درمان

دکتر سید حسن میری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را به تمامی مسلمانان و به ویژه پرسنل مومن و زحمتکش دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه: متن پیام دکتر سید حسن میری به شرح ذیل می باشد:

بسمه تعالی

عید سعید فطر، عید توفیق بر طاعت و اطاعت، عید توبه و تهذیب نفس،عید خداپرستی و رجعت پیروزمندانه انسان به خویشتن خویش است خوشا بر آنان که در ماه مبارک رمضان توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خود را آباد نمودند.اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مسلمانان جهان بویژه پرسنل پرتلاش و مؤمن دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،عید سعید فطر را که حاصل یک ماه بندگی و عبادت  می باشد تبریک و تهنیت عرض می نمایم و برای شما عزیزان تندرستی ،رستگاری و عزت مسئلت دارم.

دکتر سید حسن میری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان