یکشنبه 18 خرداد 1399
تاریخ 1399/03/01     تعداد دفعات مشاهده 40 بار     ساعت 22:10:58     گروه خبری اخبار معاونت درمان

چهل و ششمین جلسه کمیته دانشگاهی مرگ و میر مادران با حضور دکتر سید حسن میری معاونت درمان و دکتر آبتین حیدرزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و سایر اعضا در دفتر معاون درمان دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه:  چهل و ششمین جلسه کمیته دانشگاهی مرگ و میر مادران در روز یکشنبه بیست و یکم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور دکتر سید حسن میری معاونت درمان، دکتر آبتین حیدرزاده معاون بهداشت دانشگاه وسایر اعضاء در محل دفتر معاونت درمان دانشگاه تشکیل گردید.

در این نشست دکتر سید حسن میری با تاکید بر ارتقا کیفی خدمات سلامت مادران باردار ، خصوصا مادران باردار با مشکلات تنفسی در زمان شیوع ویروس کووید – 19 هدف از تشکیل اینگونه جلسات را اصلاح فرآیند به منظور سیاستهای پیشگیرانه از مرگهای قابل اجتناب مادری دانست.