دوشنبه 29 مهر 1398
تاریخ 1398/06/31     تعداد دفعات مشاهده 171 بار     ساعت 10:14:49     گروه خبری اخبار معاونت درمان

یک موسسه غیرمجاز گیاه دارویی به دلیل دخالت در امور درمانی ویزیت ، تجویز و فروش داروهای دست ساز غیر مجاز تعطیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه: دکتر اسماعیل نورصالحی معاون درمان دانشگاه گفت : یک موسسه غیرمجاز گیاه دارویی به دلیل فعالیت بدون داشتن مجوز های لازم و نیز دخالت در امور درمانی توسط فردی غیر پزشک (ویزیت ، تجویز و فروش داروهای غیرقانونی ) عصر روز شنبه سی ام شهریور ماه سال جاری توسط تیم مشترک اعزامی از معاونت درمان و غذا و دارو دانشگاه به اتفاق پلیس امکان بازدید و به دلیل تخلفات متعدد درمانی تعطیل گردید . و پرونده نامبرده جهت اقدام قانونی به مراجع قضایی ارسال شد. معاون درمان دانشگاه بیان داشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان هیچ گونه مماشاتی با متخلفین حوزه درمانی که باعث به خطر افتادن سلامت شهروندان عزیز گیلانی می شوند نمی نماید و با متخلفین برابر قانون برخورد خواهد شد.