دوشنبه 1 بهمن 1397
تاریخ 1397/10/21     تعداد دفعات مشاهده 38 بار     ساعت 18:02:48     گروه خبري اخبار معاونت درمان

دکتر اسماعیل نورصالحی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت فرخنده میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار ضمن تبریک فرارسیدن این روز از زحمات شبانه روزی پرستاران تقدیر و تشکر نمود.
متن پیام به شرح ذیل می باشد:

قشر پرستاری با توجه به اینکه کار بسیار حساس و سختی را دارند و همه روزه به جامعه خود مشغول خدمت رسانی هستند اما از حقوق و مزایای اندکی برخوردار می باشند و علی رغم تمام مشکلات از سعی و کوشش فروگذاری نکرده و همواره جزء خوش برخوردترین افراد بین کارکنان مراکز مختلف درمانی هستند.هر ساله روز ولادت اسوه صبر و استقامت حضرت زینب (س) را برای قدردانی از این تلاش گران عرصه ی بهداشت و درمان جشن می گیرند و از آنها تقدیر به عمل می آورند.

در حیریتم که خدا با پرستار چه کرده است ،پرستاری که شبها از غم همنوعان رنجورش خواب را بر چشمان خویش حرام می کند و به خستگی درس استقامت و صبوری می دهد ،درحیرتم که سینه پرستار از کدام دریای عشق به خداوند پر گشته که چنین رضایت در او موج می زند و آسوده نمی نشیند ،در حیرتم که از چشمه کدام ایمان و عاطفه سیراب می گردد که درونش از هیچ احسان و از خود گذشتگی ای سیراب نیست و به هیچ خستگی رضایت نمی دهد.دست مریزاد ،دست خدا یاورتان ای پرستاران مهربانی ها روزتان مبارک.

دکتر اسماعیل نورصالحی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان