دوشنبه 1 بهمن 1397
تاریخ 1397/10/03     تعداد دفعات مشاهده 68 بار     ساعت 09:38:04     گروه خبري اخبار معاونت درمان

سمینار آموزشی ایمنی بیمار به منظور توانمندسازی کارشناسان هماهنگ کننده ایمنی بیماران و مسئولین بهبود کیفیت بیمارستان های استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه: دکتر اسماعیل نورصالحی معاون درمان دانشگاه بیان داشت سمینار آموزشی یک روز ایمنی بیمار به همت اداره اعتباربخشی موسسات درمانی دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد. معاون درمان گفت: این دوره آموزشی به منظور توانمندسازی  برا کارشناسان هماهنگ کننده ایمنی بیمار و مسئولین بهبود کیفیت کلیه بیمارستان های استان برگزار شد. دکتر اسماعیل نورصالحی هدف از این دوره آموزشی را آشنایی با موارد کاربرد ایمنی در بیمارستان ها و کاهش مرگ و میر و و حوادث ناخواسته برای بیماران برشمرد.