سه شنبه 19 فروردین 1399
EN
تاریخ 1398/12/05     تعداد دفعات مشاهده 49 بار     ساعت 11:00     گروه خبری مرکز آموزشی درمانی الزهرا ء

رییس مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) رشت، طی پیامی فرا رسیدن پنجم اسفند ماه – روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی و  پژوهشی  الزهرا(س) رشت :

شرح پیام دکتر فرنوش فرضی به شرح ذیل است:

پنجم اسفندماه، خجسته میلاد دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است. بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

اینجانب این روز را به کلیه مهندسین زحمتکش دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است با الهام ازفناوری های نوین وخلاقانه و همسو با رعایت مقررات مهندسی و اخلاق اسلامی و حرفه ای اندیشه و روش مهندسان ایرانی برای همگان همانند گذشته الگو قرار گیرد.

دکتر فرنوش فرضی

رییس مرکز آموزشی درمانی و  پژوهشی  الزهرا(س) رشت