پنجشنبه 27 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/22     تعداد دفعات مشاهده 57 بار     ساعت 10:22:50     گروه خبري مرکز آموزشی درمانی الزهرا ء

رئیس مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی الزهراء(س)رشت، طی پیامی ولادت با سعادت زینب کبری (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی، و  پژوهشی الزهراء(س) رشت متن پیام به شرح ذیل است:

پنجم جمادی الاولی خجسته میلاد عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری(س) اسوه مهربانی، صبر و تقواکه به شایستگی به عنوان روز پرستار نامگذاری شده است، فرصت مناسبی برای قدردانی و ارج نهادن به مقام والای پرستاران و زحمات شبانه روزی آنان در تسکین آلام بیماران است.

اینجانب این روز بزرگ را به جامعه پرستاری گیلان، به ویژه پرستاران پرتلاش بیمارستان الزهراء(س) تبریک عرض نموده و از تلاش ها و زحمات شبانه روزی این بزرگواران در ارائه خدمات به بیماران، سپاسگزارم.

دکتر فرنوش فرضی

رئیس مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی الزهراء(س) رشت