جمعه 28 دی 1397
EN
تاریخ 1397/09/14     تعداد دفعات مشاهده 146 بار     ساعت 13:17:16     گروه خبري مرکز آموزشی درمانی الزهرا ء

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، طی بازدیدی از مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) رشت، بر توسعه زیرساخت های درمانی و تخصصی برای زنان و اطفال تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی الزهراء(س) رشت دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن بازدید از بخش های درمانی بیمارستان الزهرا (س)، و بررسی نحوه خدمت رسانی در این مرکز و صحبت با کادر درمانی، از راه اندازی بخش IVF، بهبود پرداخت های پرسنلی، توسعه کلینیک های تخصصی، توسعه تخت های ویژه، توسعه کادر تخصصی، راه اندازی سیستم پکس(pacs)، انتقال تخصص زنان به بیمارستان جامع، به عنوان اولویت های دانشگاه، یاد کرد و افزود: در حال حاضر بیمارستان الزهرا، دارای 5 تخت مصوب NICUاست که این تعدادجوابگو نیازاستان­ نبوده ­و­با­انجام ­تمهیدات­ لازم­ می­توان­ تعداد ­­آن­را­ ارتقاداد.

رییس دانشگاه، در نشستی با متخصصین زنان و اطفال، بر توسعه ارایه خدمات درمانی زنان و اطفال تاکید کرد. وی با اشاره به فرسوده بودن زیر ساخت های درمانی گیلان، نبود زیر ساخت مناسب را یکی از مشکلات اساسی حوزه درمان در گیلان عنوان کرد. دکتر یوسف زاده چابک، ضمن تشریح برنامه جامع درمان در استان، ایجاد یک مرکز درمانی جامع در شهر رشت را از اولویت های سلامت استان و در راستای تدوین برنامه راهبردی، عنوان کرد و یادآور شد: با تجمیع خدمات درمانی در یک مرکز، مردم را از سرگردانی نجات می دهد و ضمن کاهش هزینه ها، زمان انتظار دریافت خدمات را نیز کاهش می دهد. وی، از بیمارستان پورسینا رشت، به عنوان بیمارستانی که می تواند به بیمارستان جامع تبدیل شود، نام برد.

در این بازدید، معاونت درمان، مدیریت پرستاری، تجهیزات پزشکی و روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند.