پنجشنبه 27 دی 1397
EN
تاریخ 1397/08/30     تعداد دفعات مشاهده 162 بار     ساعت 09:50:50     گروه خبري مرکز آموزشی درمانی الزهرا ء

این بازدید در راستای بررسی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی الزهرا (س) درخصوص تجهیزات دریافتی بخش ناباروری و حمـایت های مـالی انجـام گـرفته از زوجیـن نابارور و احـداث بـخش IVF جدید ایـن مرکز انجام گرفت .

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا(س)

در راستای بررسی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی الزهرا (س) درخـصـوص تـجـهیـزات دریـافـتی بـخـش نـابـاروری ، حـمـایت هـای مـالـی انـجـام گـرفتـه از زوجیـن نابارور و احـداث بـخش IVF جدید ایـن مرکز، روز 14 / 8 / 97 نمایندگان معاونت درمان وزارت متبوع ، سرکار خانم دکتر رشیدی و سرکار خانم اصلانی به همراه ریاست بیمارستان الزهرا(س) و مدیر گروه زنان، متخصصین فلوشیپ ناباروری ، مسئولین بیمارستان و تاسیسات و هیئت همراه از فضای فیزیکی درحال احداث و فضای فعلی IVF بازدید نمودند. دراین جلسه گزارشی از عملکرد ، درصد موفقیت طرح و هزینه های اختصاص یافته از زمان شروع طرح تا سال 1397 ارائه گردید . همچنین موانع پیشرو جهت اتمام پروژه و بهره برداری نیز اعلام گردید .