دوشنبه 28 مرداد 1398
EN
منو
 
 
 
سوالات متداول
2. آیا می دانید در بیماران دیابتی، کدام مواد غذایی محدودیت و ممنوعیت مصرف دارند؟

موادغذایی مانند شیرینی، شکلات ها، قند، شکر، لواش بهتر است ممنوع شوند.

پرهیز از مصرف میوه هایی که بافت آنها نرم شده یا به عبارتی خیلی رسیده اند یا میوه هایی که بافت آنها تغییر رنگ داده است ، در بالا بردن قند خون موثراند.

پرهیز از مصرف بیش از حد هویج خام یا پخته یا آب هویج

پرهیز از مصرف بیش از حد آبمیوه ها یا میوه های پخته شده (کمپوت) یا خشک شده

3. چه موادغذایی برای میان وعده مناسب اند؟

 مصرف خرما خشک 2-1 عدد در میان وعد ه ها

 مصرف میوه ها 2-1 عدد در میان وعده ها

مصرف سبزیها خصوصاً کاهو، گوجه، خیار 2-1 عدد در میان وعده

مصرف آجیل ها خام و بی نمک 10 عدد در هر میان وعده

مصرف لبنیات کم چرب 1 لیوان از هر نوعی در هر میان وعده