یکشنبه 15 تیر 1399
تاریخ 1399/04/08     تعداد دفعات مشاهده 46 بار     ساعت 16:36:58     گروه خبری اخبار بیمارستان شهیدبهشتی آستارا

صبح امروز جلسه ای با حضور دکتر بختیار حیدرنیا-رئیس بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا و طاهره زاهدصفت-مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با سرپرستاران بخش های مختلف بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا؛صبح امروز مورخ هشتم تیر ماه سال جاری جلسه هم اندیشی با حضور دکتر بختیار حیدرنیا-رئیس بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا و طاهره زاهدصفت-مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با سرپرستاران بخش های مختلف بیمارستان برگزار شد.

در این جلسه ابتدا خانم ظاهر صفت با بیان اینکه، پرستاران بدنه سیستم درمانی را تشکیل می‌دهند توجه به نیازها و مشکلات و بررسی مسائل و ارتقاء مهارت های پرستاری یکی از اصلی ترین اهداف دانشگاه می‌باشد.

در ادامه جلسه دکتر حیدرنیا با بیان اینکه علی رغم مشکلات مربوط به کمبود نیروی انسانی، پرسنل پرستاری این بیمارستان تمامی تلاش خود را برای ارائه خدمات باکیفیت پرستاری و افزایش رضایتمندی بیماران مخصوصاً در بحران کرونا بکار بسته اند و خواستار هر چه سریعتر حل مشکل نیروی های 89 روزه بیمارستان شدند.

در پایان جلسه سرپرستاران مسائل، مشکلات و نظرات خود را در رابطه با موضوعات مرتبط به خدمات پرستاری بیان کردند.