تاریخ 1398/12/07     تعداد دفعات مشاهده 808 بار     ساعت 12:04:46     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی اطلاعیه ای به مردم گیلان هشدار داد به هیچ وجه تیمی برای انجام تست کرونا به درب منازل اعزام نمی‌شود و هر گونه مراجعات تحت این عنوان کلاهبرداری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛  دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی اطلاعیه ای هشدار داد: به هیچ وجه تیمی برای تست کرونا به درب منازل اعزام نمی‌شود و هر گونه مراجعات تحت این عنوان کلاهبرداری است.

متاسفانه عده ای افراد سود جو و کلاهبردار  مجهز به ماسک و دستکش به بهانه  "تست کرونا " با نامه جعلی از وزارت بهداشت ، به ساختمان های مسکونی مراجعه نموده و اقدام به سرقت اقلام ارزنده  می کنند.

متذکر می شود دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال حاضر، هیچ برنامه ای در دستور کار ندارد، چنانچه هرگونه تصمیمی در این خصوص اتخاذ شود ، از طریق رسانه های ملی و استانی به اطلاع مردم رسانده می شود./ص