تاریخ 1398/12/04     تعداد دفعات مشاهده 807 بار     ساعت 18:58:00     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سیزدهمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی گیلان با محوریت کرونا ویروس با حضور اعضاء تشکیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ سیزدهمین جلسه شورای دانشگاه، صبح روز شنبه 3 اسفندماه 98 ، به منظور اتخاذ تدابیر لازم در ارتباط با راه های مقابله، پیشگیری و درمان مبتلایان به ویروس کرونا با حضور رییس  دانشگاه، نایب رییس شورا، معاونین و روسای دانشکده ها، فوق تخصصین ریه، متخصص عفونی و فوق تخصص مراقبت های ویژه تشکیل  شد و یازده مورد مصوبه داشت.

مهم ترین تاکید جلسه شکستن سیکل انتقال ویروس کرونا (تعطیلی مدارس و دانشگاه ها،مراکز ورزشی(استخر،بدنسازی،باشگاه ها و...)و مراکز فرهنگی(سینما،تئاتر و...)آموزشگاه های خصوصی حداقل به مدت یک هفته)در جامعه بوده است.