تاریخ 1398/12/03     تعداد دفعات مشاهده 681 بار     ساعت 21:27:13     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس کل دادگستری استان گیلان در نشست مشترک با مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از حمایت قاطعانه دستگاه قضایی از تصمیمات و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی- رییس کل دادگستری استان گیلان در نشست مشترک با مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و فعالان حوزه سلامت استان، با بیان اینکه  بنا بر آموزه های دینی، سلامت برای انسان از هر مقوله دیگری ضروری تر است، گفت:  در این زمینه، کتمان واقعیت درست نیست، حق مردم دانستن و فهمیدن واقعیت ها است.

رییس کل دادگستری گیلان، با تصریح بر این مطلب که نباید بحران بیماری موجب نارضایتی مردم شود، تاکید کرد: مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان باید در جهت جلب رضایت مردم، تمام توان و تجهیزات  و  برنامه های خود  را اعلام کنند و دادگستری نیز ضمانت اجرایی  در تامین سلامت مردم طی شرایط کنونی است‌.

وی   از حمایت قاطعانه دستگاه قضایی از تصمیمات و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد و افزود:  با هر مدیر در هر سطحی  که بخواهد در مقابل تصمیمات تخصصی دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای مسئول مقابله با این بیماری بایستد، برخورد قضایی می شود.

وی در پایان تشکیل کمیته های تخصصی را مثمرثمر دانست و خاطرنشان کرد: فضاهای مجازی نیز مورد رصد هستند تا به شایعات و نشر اکاذیب دامن نزنند.

دکتر جان احمد آقایی- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری نیز در این نشست با تقدیر از حضور بی نظیر مردم استان در انتخابات مجلس شورای اسلامی،  با اشاره به ظهور کرونا، گفت: این پدیده، موجبات نگرانی مردم را فراهم کرده است. وی  تنها مرجع اطلاع رسانی اخبار مربوط به کرونا را  دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان  کرد و از سازمان ها خواست با حضور در کنار دانشگاه علوم پزشکی گیلان، موجبات آرامش و عملکرد مناسب را فراهم آوردند.غف