تاریخ 1398/06/23     تعداد دفعات مشاهده 280 بار     ساعت 08:14:14     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

کارگاه آموزشی " پیشگیری از حوادث ترافیکی در جوانان " با حضور 54 تن از پزشکان مراکز جامع سلامت و ماماهای تیم سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ کارگاه آموزشی " پیشگیری از حوادث ترافیکی در جوانان " به همت واحد سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس مرکز بهداشت رشت و با مشارکت اداره پلیس راهور استان، با حضور 54 تن از پزشکان  مراکز جامع سلامت و ماماهای تیم سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت رشت برگزار شد.

در کارگاه آموزشی مذکور ضمن ارایه مطالب جامعی در خصوص آمار حوادث ترافیکی (مقایسه ایران و جهان)، علل حوادث ترافیکی در جوانان ایران و رانندگی مخاطره آمیز ، علل جاده ای، عامل انسان، به سووالات مطروحه حاضران از سوی مدرس کارگاه پاسخ داده شد./ص