سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/10/22     تعداد دفعات مشاهده 41 بار     ساعت 08:59:28     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت آستارا

مدیر شبکه بهداشت ودرمان آستارا با صدور پیامی، فرا رسیدن میلاد اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آستارا؛ مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان با صدور پیامی، فرا رسیدن میلاد باسعادت   حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است؛
بسمه تعالی
بی تردید نامگذاری ولادت حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار، نشان از ارزش و جایگاه والای حرفه پرستاری دارد. در این زمینه، پرستاران به عنوان یکی از اصلی ترین حلقه های نظام سلامت، نقش بسزایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارند.
فرا رسیدن ولادت با سعادت، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری کشور به ویژه پرستاران پرتلاش شهرستان آستارا، تبریک عرض نموده و امیدوارم در تحقق اهداف خطیر پرستاری که همانا سلامت همگانی و رضایت مردم است، همواره موفق و موید باشند.
دکتر نظام عباسی
مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آستارا