سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 27 دی 1397 English
تاریخ 1397/10/10     تعداد دفعات مشاهده 51 بار     ساعت 09:57:01     گروه خبري اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه

برگزاری جلسه هماهنگی بین بخشی « پیشگیری از حوادث حمل و نقل» در جوانان شهرستان آستانه اشرفیه

جلسه هماهنگی بین بخشی « پیشگیری از حوادث حمل و نقل» در جوانان شهرستان آستانه اشرفیه در روز یکشنبه 9 دی ماه 97 با ریاست دکتر محمدرضا محدث مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و با حضور سروان بهرامی کارشناس اداره راهنمایی و رانندگی شهرستان و دکتر مرتضی بیات رئیس بیمارستان کوثر شهرستان آستانه اشرفیه، دکتر محمد مهدی پسندیده رئیس دانشگاه پیام نور آستانه اشرفیه، مرتضی قاسم زاده مسئولراهداری و حمل و نقل اداره راهداری شهرستان آستانه اشرفیه، محمد نافعی خوشکاروندان مسئول بهداشت و درمان سپاه آستانه اشرفیه، مجتبی شیرزاد جلالی نماینده شهرداری مرکزی شهرستان آستانه اشرفیه، فروغ اسلام پرست معاون اداره ورزش و جوانان، کمیل پرناک رئیس هلال احمر شهرستان، ثریا زاهدی و مریم گلزار کارشناسان واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس در دفتر مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر محدث اهمیت مراقبت و نقش ارزنده جوانان 29-18 سال در اداره و پیشبرد اهداف 5ساله ششم توسعه کشور را بیان نمودند. سپس با توجه به اینکه بیشترین علت مرگ در اثر حوادث و تصادفات مربوط به این گروه سنی میباشد در خصوص ارتقاء آگاهی گروه سنی مذکور بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید با همکاری ادرات ذینفع ( توسط اساتید پلیس راهور و هلال احمر ) جلسات آموزشی برای جوانان تحت پوشش روستایی و شهری در زمینه رانندگی ایمن و نحوه جابجایی مصدوم و امداد برگزار گردد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه؛ به نقل از سازمان پزشکی قانونی کشور، در سال 1396، 16 هزار و 201 نفر در حوادث رانندگی ترافیکی کشته شده‌اند، این تعداد نسبت به سال قبل از آن 1.7 درصد افزایش یافته است. بیشترین کاهش امسال مربوط به ماه فروردین با 12.8 درصد و بیشترین افزایش مربوط به ماه بهمن با 19.2 درصد بوده است. از لحاظ سنی 7.8 درصد افراد فوت شده در حوادث رانندگی سال گذشته 10 سال و کمتر، 5.9 درصد 17-11 سال، 25.7درصد 29-18 سال، 30.8 درصد 49-30 سال، 29.6 درصد کشته های تصادفات 50 سال به بالا داشته‌اند.

با توجه به آمار قابل توجه میزان مرگ و میر جوانان در حوادث رانندگی ضرورت ارتقای آگاهی این گروه سنی بیش از پیش باید در اولویت های اصلی نهاد های ذی ربط قرار گیرد. جوانان نیروی های سازنده کشور بوده و سلامت جسمی، روحی و اجتماعی آنان از جمله مهمترین اهداف نظام سلامت کشور می باشد.