سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 27 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/20     تعداد دفعات مشاهده 81 بار     ساعت 15:01:29     گروه خبري اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه

بازدید دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت از مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک آستانه اشرفیه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه؛ ظهر امروز دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت به همراه دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دکتر محمدحسین قربانی نماینده شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه از مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک آستانه اشرفیه بازدید کرد. در این بازدید رئیسی در گفت و گو با مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک از نحوه خدمات رسانی و میزان رضایت مندی مردم سوال و به بررسی میدانی انجام مراقبت ها از طریق سامانه سیب پرداخت.

گفتنی است مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک آستانه اشرفیه دارای یک پایگاه سلامت شهری با نام شهید رضی و دو خانه بهداشت چورکوچان و داخل می باشد که مجموعاً به 28 هزار و 26 نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می نماید. کلیه خدمات مراقب سلامت شامل پزشکی، دندان پزشکی، مامایی، مادر و کودک، سالمندان، بهداشت روان، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در این مرکز ارائه می شود.

بعد از بازدید از این مرکز، دکتر رئیسی و هیئت همراه از مرکز خدمات جامع سلامت فوشازده نیز بازدیدی به عمل آورد.