سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 27 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/17     تعداد دفعات مشاهده 65 بار     ساعت 02:23:57     گروه خبري اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه

جلسه آموزشی نظام ارجاع الکترونیک جهت آموزش پزشکان و متصدیان پذیرش بیمارستان کوثر و مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان آستانه اشرفیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه؛ ظهر روز چهارشنبه 14 آذر ماه، جلسه آموزشی نظام ارجاع الکترونیک با حضور دکتر محمدرضا محدث مدیر شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه، مهندس متین رمضانی مدیر آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از کارشناسان معاونت بهداشتی جهت آموزش پزشکان و متصدیان پذیرش بیمارستان کوثر و مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر محدث ضمن تأکید بر ضرورت اجرای نظام ارجاع الکترونیک در شهرستان، زیرساخت های شبکه بهداشت جهت راه اندازی این نظام را مناسب خواند. در ادامه رمضانی با اشاره بر مزایای راه اندازی این نظام هم برای بیمار و هم برای مراکز اراده دهنده خدمات درمانی به توضیح مرحله به مرحله نحوه پیاده سازی این نظام پرداخت.

گفتنی است هدف نظام ارجاع این است که پزشک سطح یک بتواند همه خدمات مورد نیاز بیمار را ارائه داده و هرکجا که لازم دانست بیمار را به سطح بالاتر ارجاع دهد. در این مراحل بیمار تصمیم گیرنده نیست، بلکه بر اساس تشخیص پزشک ارائه دهنده خدمت اقدامات درمانی را دریافت می کند. در صورت اینکه بیمار خود بخواهد تصمیم بگیرد باید در خارج از نظام ارجاع خدمت دریافت کند. بنابراین پزشکی که در مرکز بهداشتی و درمانی مستقر است باید بیمار را مدیریت نموده و همین مدیریت درمان باعث می شود که بیماران درمان و خدمات بهتری را که لازم دارند دریافت نمایند و ار اراده خدمات اضافی که وقت گیر و هزینه بر است جلوگیری می شود. بنابراین نظام ارجاع الکترونیک برای افزایش بهره وری و ارتقاء کیفیت خدمات یکی از ابزار های مناسب است.