سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 27 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/17     تعداد دفعات مشاهده 52 بار     ساعت 02:20:09     گروه خبري اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه؛ صبح روز چهارشنبه 14 آذرماه جلسه هماهنگی و برنامه ریزی گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به ریاست دکتر محمد رضا محدث مدیر شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه، با حضور دکتر مجید طالب پور رئیس مرکز بهداشت آستانه اشرفیه و کارشناس مسئولان واحد های ستادی در دفتر ریاست شبکه برگزار شد. طی این جلسه هماهنگی های لازم جهت برپایی نمایشگاه، انجام ویزیت رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت، اجرای برنامه خطر سنجی قلبی- عروقی تهیه بیلان کاری واحدها و آذین بندی شبکه بهداشت انجام شد. مقرر گردید در هفته آتی جلسه ثانویه در خصوص نحوه اجرای دقیق برنامه ها و بررسی پیشنهادات مطروحه در خصوص برگزاری هرچه باشکوه تر این مراسم مجدداٌ تشکیل گردد.