سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 27 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/17     تعداد دفعات مشاهده 36 بار     ساعت 02:15:26     گروه خبري اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه

کانون سلامت محله جلالیه شهرستان آستانه اشرفیه به زودی رسماً فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه؛ صبح روز سه شنبه 13 آذرماه جلسه ای با حضور فعالین و رابطین حوزه سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 آستانه اشرفیه رأی گیری جهت انتخاب دبیر و اعضای فعال کارگروه های تخصصی مادر و کودک، سالمندان، تحکیم خانواده و محیط زیست انجام شد. در آغاز جلسه دکتر مجید طالب پور رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه با توضیح پیرامون اهداف تشکیل کانون سلامت محله، ضرورت اجرای این برنامه در سطح شهرستان با بهره گیری از مشارکت های مردمی را امری بسیار مهم توصیف کرد. در ادامه نیّر ساغری کارشناس آموزش بهداشت در مورد نحوه اجرای برنامه برای انتخاب دبیر، جانشین و عضو فعال سخن گفت. با توزیع فرم درخواست عضویت، از داوطلبین جهت مشارکت در کارگروه های تخصصی نظر سنجی انجام شد.

در حاشیه این جلسه، امیدوار و نشاط کارشناسان بهداشت روان مرکز شماره 2 در خصوص آموزش پیشگیری از ایدز و پیشگیری از رفتار خودکشی برای رابطین کانون سلامت محله مطالبی ایراد کردند.