سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 30 شهریور 1396 English
جستجو:  
رئوس برنامه ها
چاپ


رئوس برنامه های واحد نظارت بر مواد غذایی:

1- انجام بازدیدهای فنّی و بهداشتی از واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی بصورت مستمر

2- نمونه برداری از فرآورده های تولیدی و ارسال آن ها به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو استان

3- اخطار کتبی به واحدهای تولیدی در قالب اخطاری بهداشتی جهت رفع نواقص مشاهده شده طی بازدید و پیگیری تا اصلاح قابل قبول

4- بررسی مدارک ارسالی شرکت ها درخصوص صدور/تمدید/اصلاح پروانه ساخت، پروانه بهره برداری بهداشتی و شناسه نظارت کارگاهی به منظور تأیید پس از رفع نواقص جهت شرکت در کمیته استان

5- بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده های آرایشی و بهداشتی در قالب گشت های مشترک به همراه واحد مبارزه با کالای قاچاق نیروی انتظامی و تعزیرات حکومتی، جمع آوری کالاهای غیرمجاز و معرّفی واحدهای متخلّف به تعزیرات حکومتی

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1396/06/01
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   0  کل مراجعات:   36