تاریخ 1399/04/07     تعداد دفعات مشاهده 365 بار     ساعت 08:54:00     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت گرامیداشت هفتم تیر؛ روز شهادت آیت اله دکتر بهشتی و 72تن از یارانش و روز قوه قضاییه پیامی صادر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)، متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

هفتم تیر؛ یادآور فاجعه تروریستی به دست منافقان کوردل است که منجر به شهادت مظلومانه  آیت اله دکتر بهشتی و 72تن از یارانش شد.

نامگذاری هفتم تیر به عنوان روز قوه قضاییه که  به عنوان یکی از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی، نقشی بی بدیل در تأمین سلامت اجتماعی، برقراری امنیت و عدالت در جامعه ایفا نموده  و شهدای زیادی تقدیم انقلاب کرده است، فرصت مغتنمی است تا از زحمات تلاشگران این حوزه قدردانی شود.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات تلاشگران این حوزه  که برای تامین امنیت و آرامش در جامعه به ویژه در ایام بحران کرونا از هیچ کوششی دریغ نکردند،  از خداوند منان  توفیق روز افزون  و بهروزی برای  حق جویان  راه عدالت خواهی آرزومندم./

دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان