تاریخ 1399/01/03     تعداد دفعات مشاهده 393 بار     ساعت 16:57:24     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شهروندان نسبت به ترفند‌های کرونایی مجرمان سایبری هشدار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ اخیرا مشاهده شده است که  مجرمان سایبری با انتشار برنامه های موبایلی تست و غربالگری کرونا به دنبال دسترسی به داده های خصوصی کاربران از جمله سرقت اطلاعات حساب های کاربری و اطلاعات بانکی، دسترسی به لیست شماره های تماس و دسترسی غیرمجاز به تصاویر  هستند. از این رو شهروندان باید مراقب بدافزارهای کرونایی مجرمان سایبری باشند.

لازم به ذکر است : بسیاری از اپلیکیشن‌های تست کرونا جعلی بوده و حاوی بدافزار است، لذا تنها مرجع رسمی غربالگری کرونا، سایت رسمی وزارت بهداشت salamat.gov.ir  می باشد./ن