سایت اصلی دانشگاه |  شنبه 29 شهریور 1399 English
تاریخ 1399/06/18     تعداد دفعات مشاهده 55 بار     ساعت 08:29:57     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی

حجت‌الاسلام عباس صباحی از نماز خانه این شبکه بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی. به منظور ارزش دادن به جایگاه‌ اقامه نماز در ادارات،  رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی ، ضمن بازدید از نمازخانه این شبکه ،از نزدیک در جریان نقاط قوت و ضعف این نمازخانه قرار گرفت.

صباحی در خاتمه با بیان این مطلب که، شرایط ایده‌آل اقامه نماز در این شبکه فراهم شده است واقامه مستمر نمازجماعت در ادارات را یک ضرورت دانست و متذکر شد: سرکشی به نمازخانه‌ها یکی از برنامه‌هایی است که به صورت مستمر دوشنبه هر هفته  در دستور کار اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان قرار گرفته است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی و دینی ما قطعا باید نماز در جایگاه شایسته خود قرار گیرد، ابراز داشت: همه ما وظیفه داریم حرمت‌ ها و ارزش‌ های دینی و فرهنگی را پاس بداریم و اجازه ندهیم در اعتلا و ارتقای مبانی دینی و ارزشی کمترین خللی به وجود آید.