سایت اصلی دانشگاه |  شنبه 29 شهریور 1399 English
تاریخ 1399/06/12     تعداد دفعات مشاهده 20 بار     ساعت 11:43:46     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی

دکتر بابک صیاد ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۱۲ شهریور، این روز رابه تمامی بهورزان پرتلاش شهرستان تبریک گفت.

متن کامل پیام بدین شرح است:

با سلام واحترام

روزهایی که جامعه جهانی و بویژه هموطنان عزیزمان با معضل شیوع بیماری کرونا درگیر شده اند و خدمتگزاران جان برکف بهداشت بالاخص بهورزان در خط مقدم مبارزه با این بیماری فراگیر ، مخلصانه و خستگی ناپذیر بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمت به مردم شریف جامعه روستایی می باشند .دوازدهم شهریور ماه که به پاس خدمات ارزنده این عزیزان در تقویم سلامت بنام روز بهورز نامگذاری شده است را به حضور کلیه بهورزان عالی مقام که به حق نوید دهندگان سلامتی و مجریان اصلی مراقبتهای بهداشتی اولیه در روستا هستند را تبریک و تهنیت عرض می نمایم. توفیق روز افزون شما عزیزان را در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) از خداوند متعال خواستارم.

دکتر بابک صیاد

سرپرست شبکه بهدات و درمان بندرانزلی