سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 27 دی 1397 English
تاریخ 1397/10/16     تعداد دفعات مشاهده 74 بار     ساعت 08:26:26     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی

تیم آمادگی جسمانی بانوان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در مسابقات آمادگی جسمانی بانوان ادارات استان گیلان در نتایج تیمی، مقام سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.

تیم آمادگی جسمانی بانوان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور در مسابقات آمادگی جسمانی بانوان ادارات استان گیلان که در سالن 6000 نفری رشت برگزار شد، در نتایج تیمی، مقام سوم این دوره را مسابقات را کسب نمود.
در نتایج انفرادی هاجر خاتمی، مروارید پور رضا نفرات اول این دوره از مسابقات، را آن خود کردند.

لازم به ذکر است؛ تیم آمادگی جسمانی بانوان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به مربیگری سودابه رضا پور و به سرپرستی نیلوفر عشقی، راهی مسابقات شد.

منبع :پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)